söndag 15 februari 2015

OCH VINNAREN BLEV...

Karin Fagerström, som anmälde sig via Facebook.  Grattis Karin! Stort tack till alla er andra. Jag önskar verkligen att ni alla fått en kurs men det kan jag tyvärr inte uppfylla. Men jag hoppas att jag kan göra fler utlottningar.

tisdag 10 februari 2015

UTLOTTNING AV KURSPLATS

Nu lottar jag ut en plats i Stora Frökursen. Det enda du behöver göra är att skicka in en kommentar om att du vill vara med på utlottningen. Vinnaren utses genom dragning med hjälp av en slumpgenerator på söndag (15/2). Då får du också veta hur du kommer in i kursen. Du kan lägga in ditt önskemål om attt få vara med om dragningen fram till kl 24 den 14 februari.
En sida av många,många ur kursen. 
Stora frökursen ges ut av Allt om Trädgård och är gjord av mig. Jag uppdaterar kursmaterialet hela tiden och svarar på frågor. Det är en levande kurs och det finns stora möjligheter för kursdeltagarna att diskutera med varandra, att byta fröer, berätta om sina egna odlingar och läsa om andras. Jag har också kopplat en blogg till kursen där du kan följa mina sådder hela året. Här finns instruktionsfilmer och inspirationsvideos och en mycket stor adresslista till frökataloger och besöksplatser.
Om man läst min Fröbok har man då redan fått allt som är med i kursen? Nej, inte alls. Frösåddernas område är jättelikt och kursen blir aldrig färdig - den växer efter hand, men är redan nu mycket omfattande.

Du bestämmer själv hur mycket och hur ofta du vill gå in i kursen. Du kan göra egna anteckningar på kurssidorna och följa länkar till ännu mer information. Du kan föreslå material, du tycker saknas - och få det. Det finns alla möjligheter. 

söndag 1 februari 2015

OBEGRIPLIGT!



Till julen kunde man köpa pinjekottar i mataffären. De skulle läggas på elementer frö att "slå ut". Och visst, det gjorde de. Men sedan då? Det var värre än en Ramelsk kokosnöt. Jag fick ta fram stora tunga morteln och banka tills nöten var platt och inget gick att äta. Jag kommer från och med nu att definitivt att se på de där små påsarna med pinjenötter med andra ögon. Hur i hela friden går det till? Vet du?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...